Van idee naar resultaat.

Meashop heeft een uitgelezen selectie aan producten.

MeaShop heeft sieraden waar al een pakkende tekst op gegraveerd staat. Teksten als "All I need is witin me" en "Choose joy" zijn maar al te bekend. MeaShop kan ook standaard Nederlandse teksten op een armband of hanger plaatsen maar de vraag is natuurlijk waarom? Wij laten de klant kiezen welke tekst er op een sieraad gegraveerd gaat worden.

Met onze puls lasers kunnen we elke tekst op een armband of hanger plaatsen die u maar wilt. Deze puls lasers zijn speciaal voor ons gebouwd om direct op hoogwaardig RVS te branden zonder toevoeging van enig chemicali├źn of inkten. Permanent worden de letter in het metaal gebrand en worden daarom zwart. Na verloop van tijd kan de het zwart iets lichter van kleur worden als die laag door slijtage wat minder dik wordt maar de letter is in het metaal gebrand en blijft altijd zichtbaar. 
Wat werkelijk uniek is dat je bij MeaShop ook een foto op RVS kunt laten branden. Een afbeelding wordt dan natuurlijk schakeringen van licht en donker grijs maar het beeld is heel duidelijk zichtbaar en ook permanent aanwezig. Hoe goed een afbeelding met een laser geplaatst kan worden hangt voor een groot deel af van de foto zelf. Natuurlijk werken we de foto bij tot het optimale resultaat maar wat er niet inzit kun je er ook niet uithalen. 
Wilt u meer weten hoeverre een afbeelding geschikt is gelazerd te worden neem dan even contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meashop logo met payoff.jpg